Sag' "ja" zum "Na"!

Bild von ego
Bibliothek

I
kann mi umschaug'n,
überall hi',
g'rad,
wo 's mi g'freit,
I
siech überall
Jammer, Not, Kriag und Krankheit
bei de Leut …
...
Aber i -
i möchat scho g'sund und glücklich sei!

Ja …
bin i no recht g'scheit?

Ja …
da war' i ja glatt wia a dummer Bua!

Ja …
mir war' 's gnua!

geschrieben am 16. Oktober 1986

Rezitation:

Rezitation: gelesen am 3.2.2017

Interne Verweise