Am Sepperl sei erst's Weihnacht'n - ohne sei'm Opa

Bild von ego
Bibliothek

O mei ...
… kruzetürk'n …
da Opa, mei Opa, is g'storb'n!
… 's war a liaber, a grader,
a kreuzbraver Mo …

G'rad jetzad -
vor Weihnacht'n?!

Des is des Schlimme da dro,
dass er mir heuer...
… kruzetürk'n …!
nix schenka mehr ko!

entstanden im Dezember 2001

Rezitation:

Rezitation: gelesen am 21.12.2016

Interne Verweise