Ned g'log'n - oder doch ... ?

Bild von ego
Bibliothek

Wann mi oana grüaßt
und
mi fragt,
wia 's ma geht,
ziag i mein'n Huat
und sag:
„Guat!“

… und …
relativ g'seng …
des is ned amoi g'log'n,
weil …
i kann 's ja nia wiss'n,
i ahn 's ja ned,
ob 's ma
im nächst'n Moment
ned
no dreckata geht.

entstanden am 4. Mai 1986

Rezitation:

Rezitation: gelesen am 21.1.2017

Interne Verweise