Es woa a hota Tog

Bild von Dosto
Bibliothek

Es woa a hoata Tog
I bin miad ois wia
Oba, wenn i hamkumm zu dia
Mochst du Sochn mit mia
De tuan ma afoch guat

I oabat Tog fia Tog
Kaf da lauta schene Sochn
In da Nocht solltat i schlofn
Oba, wenn i hamkumm zu dia
Mochst du Sochn mit mia
De tuan ma afoch guat

Wennst ma soxt
I bin da Anzige fia di
Jo do gib i
Ollas fia di und
No a bisl mea

Es woa a kuaze Nocht
I bin miad ois wia
Du i muaß jez wirkli gehn
Sog ma no amoi doß’d mi moxt
Donn gib i ollas fia di und
No a bisl mea

Wia zwa wean uns wiedasegn
Wenn i wieda hamkumm zu dia
Mochst wieda Sochn mit mia
De ma so guat tuan
Jo eh!