Verlernt

Bild von ego
Bibliothek

Heit kann i was nimmer,
und des werd oiwe schlimmer,
worin i guat war, als a Kloana,
--- i kann nimmer woana.

Geh', ihr Kinder, ihr kloana,
i bitt' euch recht schee,
lernt's ma 's wieder, des Woana,
wenn i mi ostreng,
na werd 's scho geh'.

Ja? --- aber na --- wart's no a weng …
weil … wenn i 's wieder kannt,
stell' i mir vor,
kannt i am End gar nix anders mehr doa
als umanandaloana ---
und woana …

entstanden am 1. November 1985

Rezitation:

Rezitation: gelesen am 15.9.2016

Interne Verweise

Kommentare

17. Sep 2016

Das Lachen und das Weinen -
Nicht nur für die Kleinen ...

LG Axel