Rancors against Banker

Bild von Jürgen Wagner
Bibliothek

I make my deal
I decide, what is real
The business 's getting rougher
Somebody always has to suffer

I make my speculation
I get my donation
The world is a game
The main thing is, you gain

2013-16

Rezitation:

Rezitation: Sprecher, Musik und Aufnahme: Jürgen Wagner

Mehr von Jürgen Wagner lesen

Interne Verweise