LAAF, BABBE, LAAF!

Bild von ffolcus
Bibliothek

"Krank bischde schun un fedd un digg!
Hol dei Gesundhääd dir serigg,
los, laaf mool wedder an ääm Schdigg!

Un wills an äänem Schdigg ned klabbe,
is noch ned Zabbe, glaab mers, Babbe:
duh dabber in Etabbe tabbe!"

vcj

(In rheinfränkisch-saarländischer Mundart)

Interne Verweise

Kommentare

28. Mai 2017

Schwer verständlich aber " verstanden " !!!
Sehr gut.
LG Volker