The new Riversidegospel

Bild von Ekkehard Walter
Bibliothek

Down by the riverside
my heart becomes so wide.
I see the angels standing under the trees
and I was falling down on my knees.
Praise the Lord for saving my poor skin,
oh, he have payed for all my sin.

Down by the riverside ist eines der bekanntesten Gospellieder, welches mich zu diesem neuen Gospel inspirierte.

Veröffentlicht / Quelle: 
bisher ohne

Interne Verweise